Mining Drill Bits Maketi 2022

O le aofaʻi o maketi faʻatau oloa i le lalolagi atoa na faʻatauina i le $ 1.22 piliona i le 2020 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 2.4 piliona i le 2030, faʻatupulaia i le CAGR o le 5.8% mai le 2022 i le 2030.
O le manaʻoga mo le faʻaaogaina o viliina o loʻo faʻamoemoeina e faʻatupulaʻia i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo metala ma minerale.O le tuputupu aʻe i le lalolagi eliina pisinisi ma le faʻateleina o le manaʻoga mo punaoa e le mafai ona faʻafouina e pei o le koale ma le suauʻu ua taʻitaʻia ai le siʻitia o maketi. mana'oga.O le fa'atupula'ia o mana'oga ma fa'atekonolosi fa'atekonolosi i atunu'u o lo'o tula'i mai e fa'amoemoe e maua ai le tele o avanoa tuputupu a'e i tausaga a sau.

未标题-2
未标题-1

O le faʻamoemoega o le suʻesuʻega o le fuafuaina lea o le tele o maketi o vaega eseese ma atunuʻu i tausaga talu ai ma vaʻai le tau i le isi valu tausaga. suʻesuʻe.E le gata i lea, o le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga i itu taua e pei o avetaavale ma luitau o le a faʻamalamalamaina ai le tuputupu aʻe o le maketi i le lumanaʻi. au'ili'iliga o le tulaga fa'atauva'a ma le ofoina atu o oloa a tagata ta'a'alo autu.


Taimi meli: Iul-29-2022